Friday, May 27, 2011

::Hari Gumbira::

ASSALAMMUALAIKUM SEMUANYAAA.....HIHII;)
Hmm..dah agak lama juga cik wawa tak update blog ni kan..emm..bukan tak update tapi tak sempat maklumlah sejak praktikal ni balik dah tengah malam..dah penat..tak sempat nak update. Hari ni penat memang penat tapi malam ni cik wawa nak update jugak blog cik wawa..hihi..;)

Cik Wawa nak cerita hari gembira cik wawa. Hari yang dah lama cik wawa tunggu-tunggu. Alhamdulillah, akhirnya dia datang juga KL. Masa dia datang tu cik wawa rasa gembira tak terkira. Masa tu tuhan jela yang tahu betapa bersyukurnya cik wawa sebab sampai juga dia ke tempat cik wawa. Nak tau tak dia sape??
Haaa! Ni la dia..si hensem sy..hihi
Hensemnya dia kan..hihi..gambar ni masa kat dalam train..sempat lagi kan ambil2 gambar..hihi..;)
Tapikan, masa tu kesian juga kat dia sebab dah sampai kat TBS tapi saya tak sampai lagi pula kan. Maafkan saya ye terlewat..:) Bila dah sampai TBS dan dah ambil dia kat sana kami terus pergi Time Square..huhu..best3..jauh jugala nak ke Time Square tu, daripada TBS ke Masjid Jamek dan terus ke KL Sentral, sampai KL Sentral tu kami naik monorel untuk ke sana. Tapi srius sebenarnya cik wawa takut naik monorel tu, cam bahaya je tau..ish. Tapi sebenarnya ok je, cuma perasaan ni je yang fikir macam2 kan..hihi
 
Ni antara gambar-gambar kami kat Time Square..huhu

 heee..weee..:D 

 Yeahhh..ambil gambar dia..baik punyaa..huhu..:P

 Hihi..sempat lagi kan..:)

 Eeee..tembamnye saya..mata pun nmpak mcm sembab, ni bukan sembab tapi gemuk..cik wawa gemuk..haha

Heee..nyum3..dapat makan ketang goreng..yeeeaaahhh!..;)

 
Kat monorel Imbi..:) 

 

 Gambar ni Danial Idris ambil..huhu..tak sangke waktu ni dapat jumpa Danial Idris..huhu..tapi xde gambar dia plak..huhu

 Gambar curi, Danial Idris buat! huhu

 Ha..yang macam model ni nama dia izzati..cantiknya la hai dia ni..comel..dia la makwe Danial Idris..huhu

 Hihihi..;)

Weeee..hihi..:D
Dah puas jalan-jalan kat Time Square kami pun pergi subang pula..huhu..tempat saya tuuuuu..sampai je cik wawa bawa dia pergi summit lepas tu cik wawa bawa dia jalan-jalan kat mydin plak..huhu..saja je..:)
Then sampai la IMPIAN MERIDIAN..tempat tinggalku..huhu 
masa ni cik wawa dengan kawan-kawan cik wawa bawa dia jalan kat kawasan IMPIAN MERIDIAN..best waktu 2..yela sementara nak tunggu mahgrib kan..ajak la jalan kat kawasan tu..huhu
Haa! Jom tengok gambar ni plak..huhu
Ha..gambar-gambar kat bawah ni tingkat 28..huhu







ha..gambar-gambar ni plak kat tingkat 8..huuhuhu



Dan lepas tu kami pun balik ke rumah..saya balik ke rumah saya dan dia ikut kawan sy balik ke rumahnya iaitu Alif..thanks byk2 kat Alif coz bg tumpang dia kat rumah Alif tu..huhu

Dan malam pula..haha..kami kluar lagi selepas sembahyang maghrib..huhu..yela tak puas kan kalu jalan kejap je..malam tu best yang amat..dapat tengok wayang cerita NUR KASIH plak tu..huhu..best yang amat cerita tu..sedih pun ye..hmm..huhu..then lpas tengok wayang kteorang pergi main bowling plak..huhu dan aktivi last kami malam tu ialah KARAOKE..huhu..srius best gilerr..huhu

ni antara gambar-gambar kami malam tu..huhu
 huhu..nak tengok NUR KASIH..hhuhu

 Alif, Cik Wawa dan dia la..huhu

 huhuhu..;)

Bowling2..huhu..;)


 Alif, Zulhelmi, Cik Wawa, Lyia..huhu

ceh!! macam terrer sgt je kan..huhu 

Karaoke..huhu





Habis smua tu, then kteorang pun balik. Sebelum balik rumah kteorang g makan kat mamak dulu..huhu



 Dan habislah hari pertama Zulhelmi Anuar kat KL, dan 22/5 hari Ahad dia pun bersiap2 untuk balik Melaka tapi kan sebelum tu..huhu..pagi turun kami g makan kat mamak..smua makan roti telur..huhu..lpas siap makan kteorang semua g KL Sentral then trus ke Masjid Jamek..huhu..waaahh..masa kat Masjid Jamek tu masing2..wah2..berbelanje skan..huu

Gambar kat summit subang ...huhu



Masjid Jamek

Terminal Bersepadu Selatan (TBS)







thnks to ALL..Zulhelmi Anuar, Aliff, AJ and Elyia Syafira..;)



 

7 comments:

Epy Ain said...

waaaa....
bahagia btl dia ^_^
bleh bahan emi lepas ni

Cik Wawa said...

alhamdulillah..bleh bhan emi? haha..:P

zulhelmi283 said...

ain siot..nk bahan aku psal ape plak? haha..bukan ak jatuh longkang ke ape :D

zulhelmi283 said...

ain siot..nk bahan aku buat ape? bkan aku jatuh longkang pun..haha :D

Cik Wawa said...

hihi..awk ni..sbo la yek..pe slhnye jd bhn..hihi..:P

daya hidaya said...

semoga kekal hingga ke anak cucu cicit..(^_^)

Cik Wawa said...

amin..thnk u daya :)