Saturday, May 18, 2013

::Nurses Day::

Assalammualaikum semua ;))

Selamat petang petang petang petang..haha. Petang nih terasa rajin pulak nak update blog. Semuanya gara gara nurses day. Ahaha. Nurse have a day ! I love dis carrier muchh !! About love care <3. 

Ni cerita 15/05/2013 hari tu Mahsa University buat Nurses day kat Hotel Best Western Premier. Memang sangat seronok n best. Kami sangat enjoy. And makanan dia sedap sedap. Paling syok semuanya sangat sporting. Our lecturer, prof, staf n student fakulti kejururawatan sangat sporting. Kami raikannya dengan sentiasa tersenyum, dengan gelak dan tawa. Ooouuhh sesungguhnya aku akan merindui moment moment seperti ini. Allah....semuanya sudah pun menjadi kenangan buat kami. Dan kenangan ini takkan ku lupakan sampai bila bila ;)

Moment moment kami ;)








Our lecturer n prof n ci yang sporting ;) #love



With Kak Tengku Diyana ;)

With Prof. Rohani Haji Arshad ;)

With kak nad ;)

Kak Nad , Pn. Izura n Pit ;)



With adik adik ;)











Kalau tak mengacau tak sah si azam nih -___-


Our lecturer paling cool..En. Andy ;)




















Bolatttnye aku. haha. With Prof kesayangan kami ;)



with Prof Rohani Haji Arshad. Cool je dia. :) #love

With Prof Zaharah Saad ;)


Bab bab begambar memang serahkan kat kami. Berebut rebut. Tapi bi suruh ambilkan gambar semua tak mahu. hahaha :p

Yes !! I love dis picture much. Tak tau la kenapa suka sangat picture ni. Macam nostalgia nostalgia gituhh..heee






With lectrer paling cool. En Andy ;)








Kami ;) with love ;)






Alhamdulillah. Syukur sangat. Kami rasa gembira n seronok sangat. Ni lah hari hari terakhir kami berada di Mahsa University. Kenangan demi kenangan kami ukirkan. Dan ini indah. Subhanallah. Sungguh kami akan ingat sampai bila bila. Thanks to all. THANK YOU ALLAH. <3

4 comments:

Mahirah Ridzuan said...

banyaknye gambar... jauh nak scrol ke bawah hehehe... bergaya dengan jubah hitam... comel...

Azzua said...

hehe..love jubah ;)) pape pun thanks ;))

Mawardi Yunus said...

wah lama dah x singgah sini. wadi dtg ni :)

Azzua said...

terima kasih sudi singgah sini ;)