Tuesday, September 6, 2011

::Raya ! Raya ! Raya !::

Assalamualaikum..syukur alhamdulillah kita dapat bertemu lagi..^_^

Rasanya dah lama saya xupdate blog ni kan..huhu.. Niat hati nak update selalu tapi memandangkan kat kampung ni line broadband macam siput xdapatla update blog. Hari ni barula dapat update blog ni. Syukur alhamdulillah :)

Ha ! Diam xdiam dah raya ke 7 dah. Wah cepatnya masa berlalu..huhu. Pape pun harap masih xterlambat lagi nak ucap SELAMAT HARI RAYA kat rakan-rakan blogger, semua pembaca blog ini n semua sekali lah..hihi..saya nak minta ampun dan maaf atas segala-galanya lah..hihi.. 

"SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN"

Raya ni rasa best sangat sebab dapat beraya dengan kawan-kawan yang sangat sporting. Nak dipanjangkan cerita, al kisah bermula raya ketiga yang lepas HEMSTER saya mati :( sedih sangat. Tapi nak buat macam mana kan, dah ajal dia. Masih terbayang-bayang lagi keletah dia, semua gelagat dia..klakar sangat..comel gituh..hmm..sebab nak hilangkan rasa sedih tu saya tekad sangat nak beli hemster baru. Nak sangat2..>.<! . Tapi syukur alhamdulillah ada kawan-kawan baik saya temankan saya beli hemster. Tak sangke beli hemster dengan drang. Thanks la korang teman saya beli DEMOK baru..;)

DEMOK BARU~~

Tapi yang bestnye, sebelum g beli demok, kteorang g beraya..klakar je g braya 4 buah rumah je. Mula-mula rumah saya lepas tu g rumah umi then g rumah syafik plak dan rumah yang last rumah..........ehemmmm..Mr. Zulhelmi laaaa..hihi..^_^

Habis je beraya kteorang terus g bandar, mula-mula g belik demok baru, then g bp mall. Lepak-lepak, ambil-ambil gambar. Tp xpuas hati tengok gambar-gambar tu semua sebab sy dah GEMUK.

GAMBAR GEDIK-GEDIK..HAHA :P


Hamboiii..ape la yang mereka buat ni (umi n syafik)..seronok je nampaknye tuh..baju pun sedondon pula..hihi..^_^


Wah..dua jejaka MACHOLAAA..haha ~~


Ha..ni la kami..dari kiri belakang tuh Mr. Zulhelmi Anuar, saya, Umi n Syafik. Sweetlah gmbar ni..suka sangat..kenangan manis yang tak kan dapat dilupakan...;)


Ehem3x..adeh..sakit tekak plak..haha..ha..ni gambar saya bersama Mr. Zulhelmi ^_^


Eh3..apela yang saya buat ni..huhu..:P


ha ! ce teke ni kaki siapa? hihi..:P

ha ! puas jalan-jalan kat bp mall, kteorang kluar bp mall g McD pulak..hihi..sukeeee  <3


Syafik n Umi yang sangat sporting..tp suka buli saya..huhu..>.<
;)


Apela yang Umi buat dengan demok tu..:)


Kami ^_^

Last sekali nak ucap terima kasih banyak kat korang semua, korang semua memang terbaekklah..best sangat ! <3 korang ! Thnks kat syafik coz bwk kteorang dgn kereta. Terima kasih lagi sekali buat semuanya lah..dah xterkata dah..hihi..^_^

Alhamdulillah. Thank You Allah..:)

2 comments:

surf-fix @ ibnu marzuki.. said...

haha..terima kasih jugak kat azzua...^_^

Cik Wawa said...

huhu.sama2 syafik..:)bila2 kita g lg yek..huhu